Du er her: 

BLIV INSPIRERET TIL EN GOD DEBAT

Velkommen til Debat der batter.

Debat der batter giver mulighed for at få input og holdninger fra forskellige mennesker, du ikke lige selv kan spørge. I korte videoklip fortæller mennesker med forskellige baggrunde, hvad de gør sig af overvejelser - alt sammen med det formål at sætte dine tanker og jeres debat godt i gang.

Vi har tradition for at debattere med hinanden i mange forskellige sammenhænge: i skolen, på arbejdspladsen, i foreninger, til møder og hjemme ved sofabordet. Men sommetider er der brug for input for at få en god debat i gang.

Debat der batter leverer input til jeres debat. Og krydrer det med forslag til forløb med korte og længere debatter, der er lige til at printe ud, hvis du står for et møde, en debataften eller lignende.

Du finder de fire første debatter i menuen i venstre side:

Debatten "Babysalmesang", der giver et udgangspunkt for lokalt bl.a. at diskutere, hvorfor man har babysalmesang, hvad man vil med det, og hvordan man bevarer relationen til familierne, når barselstiden er ovre.

Debatten "Diakoni i sognet" giver inspiration til konkrete diakonale projekter, man kan kaste sig over i sit eget sogn.

Debatten "Et etisk dilemma" handler om det etiske dilemma, man kan stå i som vordende forældre, hvis en scanning viser, at der er noget galt. For hvornår er et liv værd at bringe til verden og hvad er et godt liv egentlig?

Debatten "Kirke og tro" lægger op til debat om, hvordan kirken kan være kirke for nutidsmennesker, og hvordan vi får skabt et rum og et sprog for at tale om tro med hinanden.

Siden vil løbende blive udbygget med nye debatter.

God debat!

Gå på opdagelse i debatterne

HAR DU EN GOD IDE?

Syntes du, der mangler et vigtigt emne, eller har du en idé eller et oplæg til en spændende debat, som ville kunne gavne andre, så giv os et praj.

Læs mere om muligheder og baggrund.